C.V. Jong en Oud: optochten campagne 2018

HEESWIJK-DINTHER - Voor Carnavals Vrienden 'Jong en Oud te samen' gaat de optochten campagne Carnaval 2018, op het moment van schrijven, bijna starten. Na het zeer succesvol jaar 2017 met acht eerste prijzen is de groep flinke gereduceerd en bestaat deze volledig uit jeugd, met één 25-plusser.

De oude grote wagen is naar het oud ijzer en op de andere wagens is een volledig nieuw kijkspektakel gebouwd. In thema van dit jaar 'Oernaval' gaat mee terug naar het verleden. Een mammoet trekt een serpentine spuwende vulkaan voort. Hier achter komen nog 3 wagentjes met een fee, kindergrot met doorgang voor de kleinste optocht bezoekertjes en  een terug ‘terug in het heden’ wagen. Hiermee biedt ‘Jong en Oud te samen’ weer een volledig zelf gebouwde creatie met veel oog voor details in wagen, pakken en schmink. Ook rond de wagen is er weer volop kijk plezier met diverse acts en spektakel. In de afgelopen  maanden is door de jeugd een ongelofelijke hoeveelheid werk verzet. 'Jong en Oud' draagt hierdoor een steentje bij aan een viertal mooie optochten in de regio.

Ook de organisatie rond de vier optochten is door de jeugd volledig overgenomen. Een knap stuk werk waarvoor 'Jong en Oud' te samen ooit is begonnen. Gelukkig zijn er steeds mensen bereid om ruimte en materiaal ter beschikking te stellen en zo indirect een steentje bij te dragen aan een mooie carnavalsoptocht. Iedereen willen we hiervoor hartstikke bedanken.

CarnavalsVrienden 'Jong en Oud'

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl