Krullendonkse merchandise exclusief bij KARWEI in Heesch

HEESCH – Hang de geel-blauwe Krullendonkse vlag uit met carnaval! Kleur uw straat geel en blauw met de vlaggenlijn en ballonnen. Houd jezelf lekker warm tijdens de carnavalsdagen met de Krullendonkse sjaal of boa. Deze week is de verkoop gestart van de officiële geel-blauwe Krullendonkse merchandise. Ook dit jaar weer exclusief te koop bij KARWEI in Heesch. 

Dit jaar barst op vrijdag 1 maart het openbare carnaval in Krullendonk weer los. Al meerdere jaren promoot de Stichting Carnavalsviering Heesch de Krullendonkse carnavalskleuren geel en blauw, en dat is te zien. Het zijn die twee kleuren die het straatbeeld van Krullendonk domineren tijdens het mooiste feest van het jaar.

Sinds deze week is de officiële geel-blauwe Krullendonkse merchandise weer te koop. Ook dit jaar zitten er weer diverse leuke artikelen in het assortiment: vlaggen, sjaals, boa’s, handschoenen, beenwarmers, ballonnen en vlaggenlijnen.Alle artikelen zijn ook dit jaar weer exclusief te koop bij KARWEI aan de Cereslaan 9 in Heesch. KARWEI Heesch is 7 dagen per week geopend: van maandag t/m vrijdag 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 9.00 tot 18.00 uur en op zondag 12.00 tot 17.00 uur. 

Help ook mee om de kleuren geel en blauw te promoten tijdens de carnavalsdagen en koop uw geel-blauwe artikelen bij KARWEI!

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl