Carnavalsconcert Snevelbokkenland

HEESWIJK-DINTHER - Zondag 24 februari 11.11 uur startte het muziekkorps van Koninklijke Fanfare St.Willibrord het traditionele carnavalsconcert.

Met de leuze 'Laot oew eige ziejn en heure' speelden alle muzikanten van de fanfare, in opleiding én al opgeleid, jong en oud, slagwerker en blazer een deun mee in de vele muziekstukken. Dit jaar lieten ook tientallen basisschoolkinderen van zich horen. Op uitnodiging van de Koninklijke Fanfare hadden zij een muziekinstrument mee gebracht, soms zelf gemaakt. Allemaal werden ze naar voren gehaald en mochten ze onder leiding van Paul van Lokven hun eerste optreden maken.

Tijdens het officiële gedeelte liet Prins Guido dun Urste horen dat hij nog flink zal moeten oefenen voordat hij volgend jaar, in navolging van (inmiddels oud-) Prins Driekus, ook opperbazuinblazer genoemd mag worden.

Het concert leverde een hele medley op van sfeervolle muziekstukken. Variërend van de 'Aristocats' tot het gezongen 'Leef'. Van 'You are welcome' tot de 'Kensingtons Medley'.

Meer foto's...klik hier

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl