C.V. 'Jong en Oud te samen' optochten campagne 2019

HEESWIJK-DINTHER - Voor Carnavals Vrienden 'Jong en Oud te samen' gaat de optochten campanje carnaval 2019 bijna starten. Na een verjonging in 2018 is de groep weer druk bezig geweest ondanks wat bezettingsproblemen. Constructiebouwers hadden geen tijd, maar met wat onverwachte ondersteuning is er weer een mooie wagen opgebouwd door onze jeugd.

De oude grote wagen is wederom naar het oud ijzer en op een nieuw geschonken wagens is een volledig nieuw kijkspektakel opgebouwd. In het thema van dit jaar 'Carnaval Fabriek' laten we zien hoe onze carnavalsattributen worden geconstrueerd. Een trein trekt een Carnavalsfabriek voort. Transportbanden laten het proces zien en uit de schoorsteen komen rook en mooie muziek klanken, de kraan voorziet de harde werkers van een drankje. Hiermee biedt ‘Jong en Oud te samen’ weer een volledig zelf gebouwde creatie met veel oog voor details in wagen en kostuums. Rond de wagen is er weer volop kijk plezier met diverse acts en spektakel. In de afgelopen maanden is door onze jeugd een ongelofelijke hoeveelheid werk verzet. Jong en Oud draagt hierdoor zijn steentje bij aan een viertal mooie optochten in de regio.

Ook de organisatie rond vier optochten is door onze jeugd volledig overgenomen, een knap stuk werk waarvoor Jong en Oud te samen ooit is begonnen. Gelukkig zijn er steeds mensen bereid om ruimte en materiaal ter beschikking te stellen en zo indirect een steentje bij te dragen aan een mooie carnavalsoptocht. Iedereen willen we hiervoor hartstikke bedanken.

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl