Unieke plaatjesactie bij CS de Wevers

WEVERSRIJK - In het 52-jarig bestaan van Carnavalsstichting De Wevers is er dit jaar een bijzondere ontwikkeling. Dit carnavalsseizoen zijn er namelijk 11 Ex-prinsen die nog lid zijn van CS De Wevers. Ondanks dat deze ‘prinsen’ hun glans door de jaren heen een beetje hebben verloren - en nu als Ex-prinsen door het leven gaan - gaat deze club mensen nog elke keer met de stichting op pad en dragen hun steentje bij.

Om dit heugelijk feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, heeft de fanatieke Raad van Elf een actie op touw gezet. Weken aan voorbereiding zijn er vooraf gegaan en vele uren zijn er ingestoken door de Raad van Elf om deze actie tot een succes te maken. Het resultaat mag er dan ook zijn. Tijdens de carnaval kun je namelijk ‘prinsenplaatjes’ sparen bij de residentie van CS De Wevers.

Hoe dan?
Bij aankoop van een zakje munten bij café ’t Tramstation, in de residentie van CS De Wevers, krijgt men een zakje plakplaatjes
van de prinsen. Tevens zijn er plaatjesboekjes bij de residentie af te halen.

Elke carnavalsdag; vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag, is er voor de eerste 11 spaarders met een volle spaarkaart
een cadeau. Men kan de volle spaarkaart inleveren bij een van de leden van de Raad van Elf en de mooie attentie bemachtigen.

Nog meer reden om dit jaar carnaval te komen vieren bij Station Carnaval.

Zie het volledige programma op www.de-wevers.com

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl