Krullendonker 2019

KRULLENDONK - De OPA’s, oud-Prinsen en Adjudanten, hebben afgelopen maandag weer een inwoner van Heesch in het zonnetje gezet als Krullendonker 2019: Piet van Grunsven. Piet is bij velen beter bekend als 'Pietje Taxi' en was deze dag de uitverkoren persoon waaraan tussen 12.00 en 14.00 uur, met een mooi aantal oud-prinsen en -adjudanten en partners onder het genot van de klanken van de hofkapel de Dors(t)vlegels, een bezoek werd gebracht.

Halverwege dit bezoek zijn daar ook nog eens een twintigtal oud-Krullendonkers bijgekomen om aan te geven waarom De OPA's bij Piet waren; namelijk voor het het zangtalent wat hij brengt bij het Gregoriaanse koor van de Petrus Banden Kerk en het bejaarden koor, voor het dirigeren én zingen in het avondwake koor en tenslotte ook nog voor het zingen in het buitendorps koor in Herpen.

Daarnaast is Piet enorm gewaardeerd voor het ter beschikking stellen van vervoersmiddelen ten behoeve van Stichting PEP Projecten Bernheze (voor humanitaire hulp aan Roemenië) en ook Fanfare Aurora Heesch heeft vele jaren dankbaar gebruik gemaakt van de 'autodiensten' van 'Pietje Taxi'!

Piet is in Heesch letterlijk en figuurlijk een graag en veel geziene persoon. Is het niet door zijn aanwezigheid in een van zijn taxi's, al meer dan 59 jaar rijdend door de regio, dan is het wel door het repareren en vernieuwen van autobanden voor bedrijven en particulieren.

Kortom; Krullendonk heeft er weer een Krullendonker bij die de versierselen zijn overhandigd en hopelijk mag hij deze nog lang dragen!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl