Stichting Carnaval HDL heeft besloten om alle openbare activiteiten voor seizoen 2020-2021 te annuleren

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK - Onvermijdelijk, onvoorstelbaar, maar waar... Stichting Carnaval HDL heeft besloten om alle openbare activiteiten voor seizoen 2020-2021 te annuleren.

Stichting Carnaval HDL heeft het moeilijke besluit genomen om alle openbare activiteiten die we organiseren in de aanloop naar en tijdens Carnaval 2021 te annuleren. Dit betekent dus ook dat we dit seizoen geen nieuwe Prins(es) zullen benoemen en er geen optochten zullen zijn.

Dit besluit valt ons zwaar en is niet luchthartig genomen. Carnaval is en blijft een feest van creativiteit. Er zijn dan ook veel alternatieven bedacht, doordacht en uitgewerkt. Voor de openbare activiteiten hebben we echter moeten constateren dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden. Gezondheid staat natuurlijk voorop hierin moeten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.

Voor alle besloten activiteiten, zoals de pronkzitting, houden we de opties nog open. Deze zullen we volgens de huidige wetgeving voorbereiden, en volgens de dan geldende maatregelen uitvoeren. Volg ons op facebook of instagram.

Stichting Jeugdcarnaval HDL is op dit moment nog in beraad over de mogelijkheden voor de jeugd. Houd de berichtgeving hieromtrent in de gaten via www.jeugdcarnavalhdl.nl. Hetzelfde geldt voor de activiteiten georganiseerd door De Kreuge in Loosbroek. Kijk op www.dekreuge.nl voor het laatste nieuws.

We hopen op begrip van alle Snevelbokken, Snevelgeiten en Zandkruiers voor dit onvermijdelijke besluit. Niet voor niets is het motto voor Carnaval 2021 ‘Op zunne kop’, een kreet die het gevoel zeker goed weergeeft. Dit jaar dus hopelijk eenmalig op zunne kop, zodat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl