Wandelvierdaagse Cunera/De Bongerd weer een succes!

HEESWIJK-DINTHER - Het is ondertussen al weer even geleden dat de wandelvierdaagse van Heeswijk-Dinther plaatsvond. Annelies Cornelis en Marga Goossens, medewerkers van team Welzijn Heeswijk van Laverhof kijken, ondanks het wisselende weer, terug op een geslaagde vierdaagse. 

Annelies: “Op woensdag beginnen we met stralend weer. Het is altijd een flinke klus om een indeling te maken voor wie met wie gaat wandelen. Een taak die Thea van de Pas dit jaar op zich had genomen. Al snel blijkt dat iedereen tevreden is met zijn of haar wandelpartner en kan gestart worden. Het was een prachtige wandeldag. Op donderdag regent het, maar dat is voor niemand reden om thuis te blijven. Gehuld in regencapes ging iedereen op pad. De mooie wandeltocht naar het kasteel maakte alles goed. Op vrijdag was er een mooie tocht door de natuur. Iedereen genoot! Medewerkers verkleed als diverse typetjes, zorgden iedere dag weer voor de nodige hilariteit.” 

Marga: “Helaas regende het op zaterdagmiddag en moesten we besluiten om niet van start te gaan. Erg jammer! Maar we hebben er een gezellige middag van gemaakt. We hebben de bar geopend, er was muziek en er werden lekkere hapjes geserveerd. Zo werd het toch nog een geslaagde middag.” 

“De bewoners en cliënten van Cunera/De Bongerd en de bewoners uit Heeswijk-Dinther die waren aangesloten, hebben genoten van alle mooie plekken in de omgeving, de aandacht en het lekkers wat daarbij hoort. Ook de familie en vrijwilligers die ervoor zorgden dat al deze mensen in een rolstoel deze wandelroutes konden volbrengen, waren tevreden en hadden voldoening van al die twinkelende ogen en emoties die bij de deelnemers naar boven kwamen”, aldus Annelies en Marga. 

“We zijn er trots op, dat we dit elk jaar kunnen organiseren met de hulp van zoveel familieleden en vrijwilligers en de inzet van de medewerkers van team welzijn en het overige personeel van Cunera/De Bongerd. Hartelijk dank voor jullie bijdrage! Mede hierdoor was ook dit jaar de wandelvierdaagse weer een succes!

 

Wij hopen dat ook volgend jaar, naast onze bewoners en cliënten, er weer veel bewoners van Heeswijk-Dinther hun aansluiting weten te vinden bij onze deelname aan de jeugd- en gezinsvierdaagse.” 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl