Informatieavond: Buitenspelen 0 tot 12 jaar

NISTELRODE - Woensdag 11 april organiseren de participanten van de KanZ en De Kubiek in Nistelrode een informatieavond voor ouders/verzorgers van kinderen van 0 tot 12 jaar. Gastspreker op deze avond is Hanneke Poot-van der Windt. Zij is kinderfysiotherapeute en psychomotorisch remedial teacher en als docente werkzaam binnen de kinderopvang en basisscholen.

Het thema dit jaar is: ‘buitenspelen’. Een uitermate geschikt thema nu we richting voorjaar gaan en het lekker weer wordt om naar buiten te gaan.

Locatie: Gemeenschappelijke hal van de KanZ Maxend 6 5388 GL Nistelrode
Tijd: 20.00 tot 21.30 uur (19.45 uur: inloop met koffie/thee)       

Buitenspelen is voor kinderen in onze tijd niet altijd meer vanzelfsprekend. Op deze avond gaan we kijken waarom buitenspelen voor kinderen zo belangrijk is en op welke ontwikkelingsgebieden kinderen geprikkeld worden buiten. Op welke manier kunnen we kinderen uitdagen in het buitenspelen en hoe wordt dit ook leuker, zodat je er als ouder/leerkracht/pedagogisch medewerker ook plezier aan beleeft? Met elkaar gaan we in gesprek en we frissen ook elkaars jeugdherinneringen weer eens op!

De avond is gratis toegankelijk. Je komt toch ook?

Aanmelden kan tot 23 maart door een mailtje te sturen naar directie@maxend.nl waarbij je aangeeft met hoeveel personen je aanwezig zult zijn.

Wij hopen op een grote opkomst. Graag tot ziens!

Kinderdagverblijf en BSO De Benjamin, Peutercentrum Piccino Nistelrode, basisschool De Beekgraaf en basisschool ’t Maxend.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl