Bonte Avonden 2018

LOOSBROEK - In 2018 gaan De Zandkruiers voor de 42e keer de Bonte Avonden in Loosbroek opvoeren! Deze avonden worden dit jaar gehouden op vrijdag 13 april, zaterdag 14 april en vrijdag 20 april bij CC de Wis in Loosbroek. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend en de voorstelling start om 20.00 uur. Zang, dans, cabaret en de laatste roddels: het zit er allemaal in! De Zandkruiers starten de avond met een nieuw openingslied gebaseerd op de muziek van De Lawineboys. De teksten zijn geschreven door de Zandkruiers zelf en sinds het begin van januari zijn de eerste stapjes op het podium weer gezet. Het ziet er veelbelovend uit.

We zullen een tipje van de sluier op lichten om een beeld te geven van wat je kan verwachten. De familie van der Zanden gaat een dagje naar zee. Moeder probeert de kinderen in de hand te houden, maar mede door het herkenbare lakse gedrag van vader escaleert de hele boel. Het glasvezelnetwerk dat in Bernheze is aangelegd komt ook voorbij. We zijn namelijk live aanwezig bij een ware glasvezel invasie. Prominente personages zullen daarbij de revue passeren in de straten van Loosbroek. 

Tot slot mogen dit jaar de traditiegetrouwe buut en het roddelstuk met alle roddels van Loosbroek en omstreken niet ontbreken. Uiteraard wordt afgesloten met het Loosbroeks volkslied. Kortom een avond vol humor en gezelligheid die je niet wilt missen. Zorg dat jij erbij bent! Kaarten zijn te koop vanaf maandag 26 maart bij De Dagwinkel in Loosbroek voor €7,50 per stuk.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl