Heerlijk Heesch op 26 en 27 mei: waar mensen samen komen en genieten

HEESCH - Achter de schermen is het team druk bezig om er weer een mooie editie van te maken: de derde editie al weer en daar zijn we trots op! Heerlijk Heesch is een culinair evenement op de Misse, midden in het centrum van Heesch, wat ondertussen zijn aantrekkingskracht heeft bewezen. Dit jaar beloofd ook weer een verrassende editie te worden met weer mooie deelnemers, gepast entertainment en werkelijk een plaatje van een evenemententerrein. Uiteraard - net als de voorgaande edities - met een andere opzet, sfeer en invulling...

Veel vrijwilligers zijn nu - maar ook straks tijdens Heerlijk Heesch - druk bezig met de uitwerking van alle plannen. En daar komt nogal wal bij kijken! Ondersteund door een professionele organisatie maken zij vele uren en zorgen zij ervoor dat Heerlijk Heesch een gratis toegankelijk evenement is. Denk b.v. aan het zoeken van sponsoren, de opbouw en aankleding van het terrein, het zoeken naar passende artiesten, de inzet van (social) media en de commissie die zich inzet om de juiste vrijwilligers op de juiste plek in te zetten. Chapeau!

Of je straks aanwezig bent als gast of vrijwilliger....Heerlijk Heesch: we hebben samen een heerlijk weekend voor de boeg.

Wil je meer informatie kijk dan vooral op onze website: www.heerlijkheesch.nl of meld je via info@heerlijkheesch.nl. Wil jij ook deel uit maken van Heerlijk Heesch? Meld je dan als vrijwilliger.

Tot Heerlijk Heesch!

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl