Peter Ludwig winnaar 'Rondje Bernheze'

Nistelrode – Op zondag 9 september stond voor de leden van Jeu de Bouleclub Die Lé weer het 'Rondje Bernheze' op het programma. Het werd een gezellige dag.

Vierenveertig leden hadden zich vooraf opgegeven en meldden zich allemaal keurig tussen 9.45 en 10.00 uur op de Gildenhof, zodat om 10.00 uur het startsein kon worden gegeven om op de fiets op weg te gaan naar de eerste lokatie: visvijver De Meuwel. Hier werd op de diverse bospaadjes en tussen de bomen ge-jeu-de-bouled.

Tegen 11.30 uur werd vervolgens met de hele fietskaravaan koers gezet naar de Kildonkse Molen in Heeswijk-Dinther, waar de tweede wedstrijd werd gespeeld. Na afloop hiervan was er voor iedereen gelegenheid de lunch te gebruiken, een kop soep te nuttigen en enkele consumties te drinken..

Om 14.00 uur werd weer op de fiets koers gezet richting Loosbroek. Daar werd op het schitterend gelegen speelterrein aan de Donatusstraat de derde wedstrijd gespeeld. Hierna ging het via een kleine omweg terug naar de Gildenhof in Nistelrode, waar - na een fietstocht van totaal iets meer dan 30 kilometer - tot slot de laatste wedstrijd gespeeld werd.

De bar was open en zo kon na afloop van de wedstrijd op het terras met een glaasje drinken erbij terugblikt worden op en gezellig en goed verlopen toernooi. Inmiddels was ook de frietwagen gearriveerd en kon even later volop genoten worden van de lekkere friet en diverse snacks.

Met dank aan de organisatie werd vervolgens de uitslag bekend gemaakt van de vier gespeelde wedstrijden.

Vier personen hadden alle vier de wedstrijden gewonnen, waarbij Jos v.d. Lee met een vierde plaats net buiten de prijzen viel. Op de derde plaats eindigde Betsy van Dommelen. Leo Toonen eindigde op de tweede plaats en winnaaar werd Peter Ludwig. Alle drie werden gefeliciteerd met de door hen behaalde prijs.

Vervolgens werd er nog geruime tijd gezellig nagepraat en gingen de laatste deelnemers tegen 19.00 uur naar huis.
Zo kan weer teruggekeken worden op een een gezellig 'Rondje Bernheze', met dank aan de activiteiten-, wedstrijd-  en barcommissie.

Meer foto's...klik hier

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl