Aurora Ontmoet… Pater Moeskroen

HEESCH – Zaterdagavond is het eindelijk zover: een nieuwe editie van ‘Aurora Ontmoet…’.  In deze concertserie staat elk jaar een geleding van Aurora klaar om in een avondvullend theaterprogramma een bijzondere ontmoeting aan te gaan. De slagwerkers van de malletband van Fanfare Aurora zijn helemaal klaar om er een onvergetelijke avond van te maken. Het belooft een spectaculaire ontmoeting te worden met niemand minder dan de band Pater Moeskroen! 

Al 30 jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent en festival. Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud. Daarnaast gaat Pater Moeskroen ook jaarlijks de theaters in. Tijdens ‘Aurora Ontmoet…’ laat de malletband samen met Pater Moeskroen een bijzondere uitvoering zien van een aantal van hun bekende nummers. 

Het wordt een zeer afwisselend programma, vele verschillende stijlen wisselen elkaar af. Het podium staat vol met vele diverse slagwerkinstrumenten, van triangel tot grote trom en van marimba tot pauken, alles komt aan bod. Naast de slagwerkers staan er ook 7 blazers, een combo, een pianiste en een zanger op het podium. Van grote muziekstukken, tot kleine intieme ensembles. Het ene moment zit u ontspannen te genieten van prachtige muzikale klanken en het andere moment kunt u niet stil op uw stoel blijven zitten. 

Beleef deze bijzondere avond samen met ons! Aurora Ontmoet Pater Moeskroen vindt plaats op zaterdagavond 27 oktober in CC De Pas in Heesch, aanvang 20:15 uur. Kaarten zijn te koop à €15,- via www.de-pas.nl of tijdens openingstijden aan de theaterkassa.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl