Gezellig alternatief programma avonddriedaagse Laarstede

NISTELRODE Voor de bewoners van Kloosterhof Laarstede, afdeling kleinschalig wonen, was er deze week een avonddriedaagse gepland. Helaas was het maandag ook al slecht weer en nadat het dinsdagmiddag er ook slecht uit zag is er besloten het dinsdag ook af te lassen. Maar er werd voor een alternatief programma gezorgd. 

Om 18.00 uur, de tijd dat er eigenlijk gestart zou worden met wandeling kreeg iedereen, dus de bewoners maar ook de begeleiders in de grote zaal van de Laarstede een kopje koffie met iets lekkers. Hierna werden er 3 rondes bingo gespeeld met spelleider Angela. Er waren leuke prijzen en wat blijft dat leuk en spannend voor iedereen.

Hierna kwam Maike Hendriks met vijf anderen en ze hadden allemaal een accordeon bij. Zij heten ‘Ac Canton’. Ac staat voor Accordeon en Canton voor zingen, want de 3 heren zingen er ook bij. Ze speelden veelal bekende nummers, dus het was voor vele moeilijk om niet mee te neuriën of zingen.

Een prima alternatief programma, iedereen had het reuze naar zijn zin.

Dit alles kan natuurlijk niet mogelijk worden gemaakt zonder de inzet van familie en de vele vrijwilligers uit het dorp. Hartelijk dank namens iedereen.

Klik hier voor foto's die gemaakt zijn.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl