Voorspeelochtend + Vriendenconcert Muziekvereniging Servaes afgelast

HEESWIJK-DINTHER - Deze plaatste we een artikel in DeMooiBernhezeKrant over de muzikale zondag bij Muziekvereniging Servaes op  zondag 15 maart. De berichtgeving van het RIVM over de actuele ontwikkelingen van het coronavirus en contact met de GGD Hart voor Brabant, hebben het bestuur van Muziekvereniging Servaes doen besluiten zowel de Voorspeelochtend als het Vriendenconcert van  zondag te moeten afgelasten.
 
We willen als vereniging geen enkel risico lopen m.b.t. verspreiding van het virus. Ook willen wij onze leden en bezoekers niet voor onnodige, moeilijke dilemma’s stellen om te kiezen of ze wel/niet naar onze activiteiten moeten komen. Het betreurt ons zeer, maar naar onze mening is dit enige goede keuze die we op dit moment kunnen maken. 
 
We kunnen nu nog niets zeggen over een vervolg van deze activiteiten. Dit komt doordat de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus niet te voorspellen zijn. Natuurlijk zullen wij op een ander moment stilstaan bij het huldigen van de jubilarissen. Dat feestje houden we dus tegoed. Het bestuur gaat nog in beraad wanneer dat gaat plaatsvinden. We houden u hiervan op de hoogte. 
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl